“España Dividida: La guerra civil en color”

En el año en el que se cumplen 80 años de la Guerra Civil española, Discovery Max estrena España dividida: La Guerra Civil en color, una nueva i ambiciosa producción documental que mostrará una etapa crucial de la historia de España de una manera que hasta ahora no se había hecho: en color.

España dividida: La Guerra Civil en color, es una producción de Minoria Absoluta que cuenta un equipo formado, entre otros, por los miembros de l’Acadèmia de cine català Paco Escribano (director) y Lara Vilanova (colorista).

Este proyecto, liderado por Discovery MAX, esta formado por 3 episodios de 1 hora de duración cada uno y ha estado posible gracias a modernas técnicas de coloreado aplicadas sobre el negativo del film que sobrevivió al paso del tiempo.

 

_______

L’any que es compleixen 80 anys de l’inici de la Guerra Civil espanyola, Discovery MAX estrena España dividida: La Guerra Civil en color, una nova i ambiciosa producció documental que mostrarà una etapa crucial de la història d’Espanya d’una manera que fins ara no s’havia fet: en color.

España dividida: La Guerra Civil en color, és una producció de Minoria Absoluta que compta amb un equip format, entre d’altres, pels membres de l’Acadèmia Paco Escribano (director) i Lara Vilanova (colorista).

Aquest projecte, liderat per Discovery MAX, està format per 3 episodis d’1 hora de duració cada un i ha estat possible gràcies a modernes tècniques de calorejat aplicades sobre els negatius de pel·lícula que han sobreviscut al pas del temps.

 

no comments

Read more...

Preview “L’ultim ball de Carmen Amaya”

FILM ONLINE

Any 2013. Cent anys després del naixement de la gran Carmen Amaya… La Candela, una prestigiosa ballarina de 35 anys, s’enfronta al repte més gran de la seva vida artística. El Fran, el seu amic i productor teatral, li ha ofert la possibilitat d’interpretar Carmen Amaya en un espectacle que la pot dur de nou a la primera línia del flamenc. Durant els últims dos anys, la Candela ha lluitat per superar la lesió medul·lar que va patir després de caure de l’escenari en un dels seus espectacles. Una lesió que li impedia ballar o que li provocava forts dolors quan ho feia. Va arribar a ballar infiltrada per necessitat. A base d’esforç, coratge, sacrifici i dolor, la Candela sembla totalment recuperada i disposada a tornar a fer-se respectar en el món del ball flamenc. El repte és majúscul. Un muntatge que serveixi d’homenatge a Carmen Amaya en una successió dels balls més sonats de la genuïna “bailaora” que rememoren etapes importants de la seva vida.

Productores: Televisió de Catalunya, Batabat i TVE, 2014
Directora: Judith Colell
Guionistes: Alfred Pérez i Roger Danès
Director de fotografia: Josep M. Civit
Intèrprets: Nora Navas (Candela), Amara Carmona (Carmen), Quim Lecina (Chano), Andrés Herrera (Fran), José Andrés Cortés (Antonio), Antonio José Climent (Chino) i amb col·laboració especial de Marc Clotet (Agüero) i de Colita

no comments

Read more...

“Un cuento de Navidad” Estreno el sábado 4 de enero a las 22.00 horas en La 1

no comments

Read more...

“Descalç sobre terra vermella” WORK IN PROGRESS

Dirección: Oriol Ferrer
Coproducción: TVC, Minoria Absoluta, TVE, Raiz Produçoes Cinematográficas, TV Brasil
Guión: Marcos Bernstein/ Maria Jaén
Dop: Nestor Calvo
Colorista: Lara Vilanova/ Moncho

no comments

Read more...